Meehelpen

Zonder vrijwilligers geen CoderDojo!

Er komt veel kijken bij de organisatie van een CoderDojo. We draaien 100% op de inzet van vrijwilligers die graag hun kennis delen en hun tijd willen inzetten om kinderen verder te helpen. Weet je wel wat van programmeren en vind jij het leuk om jouw kennis over te dragen op kinderen? Dan is CoderDojo Arnhem op zoek naar jou!

Wat vragen we van een vrijwilliger?

Als mentor (vrijwilliger) bij CoderDojo Arnhem verwachten we dat je kinderen gaat begeleiden met hun uitdagingen. Je moet hiervoor kindvriendelijk en geduldig zijn. Technisch onderbouwd is een pré. Het zou leuk zijn als je achter de schermen innovatieve dingen bedenkt voor de Dojo en meedenkt over de inhoud van volgende edities. Je kunt minimaal 5x per jaar aanwezig zijn bij een Dojo (deze organiseren we elke maand behalve in juli en augustus).
Om een veilige omgeving voor onze doelgroep te waarborgen vragen we voor iedere vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Dit kan via CoderDojo Nederland helemaal gratis. Verder kennen we een Protocol Veiligheid en een Vrijwilligers Overeenkomst.

Spreekt bovenstaande je aan en wil jij je aanmelden als vrijwilliger?

Neem contact met ons op via de contact pagina dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

CoderDojo_superpower_850x567_coder_hashtag_mentoren