KOMENDE EDITIE

Elke 3e zaterdagmiddag van de maand organiseren we een CoderDojo. Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan een CoderDojo. Wel moet je een ticket reserveren via eventbrite, dan weten wij wie er allemaal komen. Dit kan vanaf twee weken van te voren.

CoderDojo Arnhem #21 Unplugged

De eerstvolgende CoderDojo is op zaterdag 16 juni. Dit keer is onze CoderDojo niet in Rozet, maar in Presikhaaf bij de Bibliotheek (Laan van Presikhaaf 7, Arnhem). Het is zomer dus geen computers maar lekker in de buitenlucht spellen doen. De spellen die we spelen hebben allemaal te maken met programmeren. We noemen dit een UNPLUGGED Dojo! Actief en toch nieuwe dingen leren.

De kaartverkoop voor deze Dojo start op zaterdag 2 juni 2018 om 10:00 uurKlik hier om een ticket te reserveren via eventbrite.

Doe sportieve kleding aan en pas je kleding aan op het weer (zonnebrand bij warm weer!). Als het weer erg slecht is dan zijn we genoodzaakt deze CoderDojo af te lassen. Let op: we starten de middag al om 13:00 uur (tot 15:30), een uurtje eerder dus.

De CoderDojo van juni is de laatste vóór de zomervakantie. Op zaterdag 15 september pakken we de draad weer op! Meer info volgt tzt.

Algemene informatie CoderDojo:

  • Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).
  • Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen als begeleider. Soms is het nodig dat je begeleider een actieve rol speelt tijdens de Dojo. Dat is afhankelijk van het onderwerp en je ervaring. Voor deze unplugged CoderDojo is het niet noodzakelijk dat ouders meekomen!
  • Normaal heb je een laptop nodig om deel te kunnen nemen aan een CoderDojo. Dat is dit keer niet nodig! Doe sportieve kleding aan en pas je kleding aan op het weer (zonnebrand bij warm weer!).
  • Halverwege de middag is er een korte pauze. Wij zorgen voor limonade. Neem eventueel zelf wat te eten mee.
  • Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.