KOMENDE EDITIE

Elke 3e zaterdagmiddag van de maand organiseren we een CoderDojo. Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan een CoderDojo. Wel moet je een ticket reserveren via eventbrite, dan weten wij wie er allemaal komen. Dit kan vanaf de eerste van de maand waarin de CoderDojo is.

CoderDojo Arnhem #27 Voor elk wat wils!

Op zaterdag 16 februari is het thema opnieuw “Voor elk wat Wils”! We gaan dit in 2019 vaker doen. We hebben gemerkt dat het aanbieden van een breed programma met verschillende thema’s en instapniveaus het beste aansluit bij de diversiteit in leeftijd, ervaring en natuurlijk de  wensen van de kinderen die naar onze CoderDojo’s komen. Bij onze CoderDojo kun je lekker komen experimenteren met Scratch, Micro:bit en HTML (met Webtinq). Wij zijn op dit moment bezig onze lesmaterialen op orde te brengen zodat er voor elk kind een passend materiaal beschikbaar is.
Naast de “voor elk wat wils” CoderDojo’s zullen we dit jaar een paar Specials organiseren waarin we inzoomen op een speciaal thema.

Je bent van harte welkom!

Klik hier om een ticket voor de komende editie te reserveren via eventbrite.

Reserveer alvast de volgende data in je agenda:

  • Zaterdag 16 maart
  • Zaterdag 20 april
  • Zaterdag 18 mei
  • Zaterdag 15 juni

Algemene informatie CoderDojo:

  • Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).
  • Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen als begeleider. Soms is het nodig dat je begeleider een actieve rol speelt tijdens de Dojo. Dat is afhankelijk van het onderwerp en je ervaring.
  • Om mee deel te kunnen nemen aan een CoderDojo heb je een eigen laptop nodig (geen tablet!). Zorg er voor dat deze laptop werkt en op WIFI kan! Zorg ook dat je kind de nodige wachtwoorden heeft om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Ook is een emailadres handig. Mocht je geen laptop hebben, laat dat dan weten, dan proberen wij er een voor je te regelen.
  • Halverwege de middag is er een korte pauze. Wij zorgen voor limonade. Neem eventueel zelf wat te eten mee.
  • Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.