Komende editie op 16 november 2019

iXperium (HAN hogeschool), Ruitenberglaan 27, 6826 CC Arnhem

CODERDOJO ARNHEM #34 – LEGO MINDSTORMS


WAT GAAN WE DOEN?

Deze middag zijn we niet in Rozet, maar zijn we wederom te gast bij het iXperium Arnhem. We mogen weer aan de slag met Lego Mindstorms! Wat we deze keer met de Mindstorms gaan doen weten we op dit moment nog niet, maar we maken er wat leuks van. 
Omdat het open dag is bij de HAN hogeschool en het iXperium is er naast CoderDojo Arnhem nog veel meer te doen op digitaal gebied. Ga dus zeker ook in een de andere ruimtes op ontdekkingstocht.

LET OP: vanwege de open dag kan het erg druk zijn met parkeren. Het terrein is ook goed met de fiets of het openbaar vervoer bereikbaar (treinstation Arnhem Presikhaaf).

WAT VERWACHTEN WIJ?

  • Je bent tussen de 7 en 17 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar dan is het fijn als een volwassene met je meekomt als begeleider. Het is de bedoeling dat je begeleider een actieve rol speelt tijdens de Dojo.
  • Als je je hebt aangemeld, dan kom je ook ècht.
  • Wees op tijd, maar niet veel te vroeg: hou je aan de opgegeven tijden.
  • Ervaring is absoluut niet belangrijk, als je maar komt omdat je het zèlf leuk vindt om nieuwe dingen te leren of anderen te helpen.
  • Wees cool! Pesten, klieren of andermans tijd verdoen is niet cool.

WAT MOET IK MEENEMEN?

  • Je ticket op je telefoon of een print. Je hebt één ticket per persoon nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren.
  • Alles is wat anders, een andere plek en een andere tijd. Je eigen laptop meenemen is niet nodig. We mogen de materialen van het iXperium gebruiken. Er zijn 10 lego Mindstorms sets beschikbaar; dit betekent dat de kinderen met z’n tweetjes gaan werken.
  • Een goed humeur!

DONEREN

Materiaal (zoals lesmateriaal of gadgets) en versnaperingen (limonade en koekjes) bekostigen we met vrije donaties van ouders. Wil jij ook je steentje bij dragen? Laat na afloop van de CoderDojo wat contant geld achter in onze spaarpot!

REGISTRATIE

Toegang tot de CoderDojo is alléén gegarandeerd als er per mail een bevestiging van registratie is ontvangen.
Is het volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst (indien daar nog plek is). Dit ter voorkoming van teleurstellingen.
Heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten! We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.


Reserveer alvast de volgende data in je agenda

21 december: CoderDojo Arnhem #35 – Robots