Komende editie op 21 maart 2020

Rozet, Kortestraat 16 lokaal 4.26, 6811 EP Arnhem

CODERDOJO ARNHEM #38


WAT GAAN WE DOEN?

In de maand maart organiseren we een “elk wat wils” CoderDojo. Tijdens deze CoderDojo kan iedereen zelf kiezen wat te doen. Vond je puzzlescript of scratch erg leuk en wil je je spelletje afmaken? Heb je veel inspiratie opgedaan en ideeen voor een nieuw project? Wil jij lampjes met de micro:bit in een mooi patroon laten knipperen? Of was jij er niet tijdens de CoderDojo over hacken? Deze middag kan alles!
Bedenk vooraf alvast wat je wil doen. Weet je niet meer zo goed wat we de afgelopen maanden allemaal gedaan hebben, kijk dan op onze pagina materiaal


WAT VERWACHTEN WIJ?

  • Je bent tussen de 7 en 17 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar dan is het fijn als een volwassene met je meekomt als begeleider. Het is de bedoeling dat je begeleider een actieve rol speelt tijdens de Dojo.

  • Als je je hebt aangemeld, dan kom je ook ècht.

  • Wees op tijd, maar niet veel te vroeg: hou je aan de opgegeven tijden.

  • Ervaring is absoluut niet belangrijk, als je maar komt omdat je het zèlf leuk vindt om nieuwe dingen te leren of anderen te helpen.

  • Wees cool! Pesten, klieren of andermans tijd verdoen is niet cool.


WAT MOET IK MEENEMEN?

  • Je ticket op je telefoon of een print. Je hebt één ticket per persoon nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren.

  • Een werkende laptop. Zorg dat je laptop minimaal over WiFi en een browser (Chrome / Firefox) beschikt. Wij kunnen helaas niet alle kinderen helpen om alles werkend te krijgen dus wij vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst! Heb je zelf geen laptop dan kun je gebruik maken van de computers in het lokaal. 

  • Zorg er voor dat er een emailadres beschikbaar is om een account aan te kunnen maken voor online programma’s.

  • Een goed humeur!

  • Halverwege de middag houden we een korte pauze. Wij zorgen voor limonade en koekjes!


DONEREN

Materiaal (zoals lesmateriaal of gadgets) en versnaperingen bekostigen we met vrije donaties van ouders. Wil jij ook je steentje bij dragen? Laat na afloop van de CoderDojo wat contant geld achter in onze spaarpot! 


REGISTRATIE

Toegang tot de CoderDojo is alléén gegarandeerd als er per mail een bevestiging van je registratie is ontvangen.
Is het volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst (indien daar nog plek is). Dit ter voorkoming van teleurstellingen.
Heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten! We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.


Reserveer alvast de volgende data in je agenda