Komende editie

CoderDojo Arnhem #65

De volgende CoderDojo Arnhem is zaterdag 15-6-2024.
Verwijderd: Je kunt dan werken met Scratch, Micro:bit of html/css. En je kunt altijd verder werken aan iets waar je eerder mee bezig bent geweest.
Voor nieuwe ideeën of als je voor het eerst komt hebben we lesjes voor je klaarliggen.

Zomertip: CSS zonsopkomst

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is CoderDojo?

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal). Ouders mogen er altijd bij blijven. Maar ben je 8 jaar of jonger? Dan vragen we je om met een begeleider te komen.

Zelf meenemen?

Voor deze CoderDojo heb je je eigen laptop nodig. Verder kan je gebruik maken van de Microbits van CoderDojo Arnhem.

Wanneer en waar?

Elke 3de zaterdag van de maand van 14:00u tot 16:30u, bij de Rozet lokaal 4.26 (zie Eventbrite event voor meer info).

No show?

Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of een mentor een vrije zaterdag geven.

Algemene info

Bij CoderDojo Arnhem kunnen kinderen tussen de 7 en 17 jaar op een laagdrempelige manier kennis maken met computers en technologie. Meedoen met een CoderDojo is helemaal gratis. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren.