Komende editie op 21 september 2019

Rozet, Kortestraat 16 lokaal 4.26, 6811 EP Arnhem

CoderDojo Arnhem #32

Kom ook deze maand bij onze CoderDojo lekker experimenteren met Scratch, Micro:bit en HTML (met Webtinq)! We hebben gemerkt dat het aanbieden van een breed programma met verschillende thema’s en instapniveaus het beste aansluit bij de diversiteit in leeftijd, ervaring en natuurlijk de wensen van de kinderen die naar onze CoderDojo’s komen. Kom langs en kies wat jij het leukste vindt om te doen. Begin met iets nieuws of ga verder met een project waar je al een start mee gemaakt hebt. We helpen je graag op weg om er samen een leuke en leerzame middag van te maken!

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is CoderDojo?

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal). 
Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen als begeleider. Het is de bedoeling dat je begeleider een actieve rol speelt tijdens de Dojo.

Wat moet ik wel/niet meenemen?

Om deel te kunnen nemen aan een CoderDojo heb je een eigen laptop nodig. Zorg er voor dat deze laptop werkt en over WIFI beschikt! Zorg ook dat je de nodige wachtwoorden hebt om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Verder is het handig om een mailadres beschikbaar te hebben omdat je soms een account moet aanmaken. Heb je zelf geen laptop, laat het dan even weten zodat wij er eentje voor je kunnen regelen.
Halverwege de middag is er een korte pauze. Wij zorgen voor limonade. Het kan verstandig zijn om wat te eten mee te nemen; van programmeren krijg je honger!

Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Reserveer alvast de volgende data in je agenda