Komende editie

 

Te gast bij Techniekdag Arnhem

Zaterdag 21 mei is het weer de 3e zaterdag van de maand dus tijd voor een CoderDojo! Dit keer zitten we niet op onze vaste plek in Rozet maar zijn we te gast bij de Techniekdag Arnhem. Op de techniekdag wordt de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren uitnodigend aan een breed publiek getoond. Voor de jeugd (8 t/m 14 jaar) worden veel activiteiten georganiseerd. Daar moeten we als CoderDojo natuurlijk bij zijn!

We hebben tijdens de Techniekdag een lokaal tot onze beschikking waar ook jullie als vaste bezoekers van onze CoderDojo van harte welkom zijn. Inschrijven is dit keer niet nodig.
De laptops die wij meenemen zijn vooral voor de kinderen die spontaan binnenlopen. We weten niet hoe druk het wordt. Wil je lekker rustig in je eigen tempo werken aan de opdrachten die we voor jullie klaar hebben liggen, neem dan net als anders je eigen laptop mee!

De techniekdag is van 10.00 tot 16:00 uur op de nieuwe Tech Plaza van het Rijnijssel College aan de Tivolilaan 40 in Arnhem. We hopen jullie daar te zien!

groetjes Maud, Tim en Floris

Wat en Hoe?

Voor deze CoderDojo heb je je eigen laptop nodig.

Wanneer en waar?

Zaterdag 21 mei van 10:00u tot 16:00u, op de nieuwe Tech Plaza van het Rijnijssel College aan de Tivolilaan 40 in Arnhem